woensdag 9 juli 2014

Daar ben ik weer......

Na een lange blog stilte ben ik gelukkig weer terug ik heb jullie en het bloggen enorm gemist, helaas had dit ook niet zo'n leuke reden. Mijn vader kreeg twee maanden geleden te horen dat hij na het verwijderen van een moedervlek melanoom kanker heeft daardoor stond ons leven compleet op zijn kop, jeetje wat een impact heeft zoiets op je leven echt niet normaal. Ik had echt nergens geen zin in probeerde natuurlijk wel naar mijn werk te gaan en voor mijn gezin te zorgen maar voor de rest stond mijn leven compleet stil.
Maar vorige week hebben wij feest gevierd en nog dubbel ook want op de verjaardag van Donna mijn dochter kregen wij de uitslag dat de lymphen klieren die waren verwijderd helemaal "schoon" zijn dus geen chemo/bestraling nou jullie begrijpen natuurlijk wel de mooiste dag uit mijn leven!!!


Nu zal hij iedere drie maanden gecontroleerd worden, maar we genieten weer volop en ik probeer het ook maar een beetje los te laten....

Zaterdag avond gelijk maar even de zithoek omgegooid, daar had ik echt weer even zin in.




Eerst had ik  de bank recht tegenover de openhaard met 1 fauteuil, de andere fauteuil had ik op de slaapkamer staan. Maar zo vind ik het eigenlijk veel gezelliger tegenover elkaar. Achter de bank staat nu de slacht tafel die ook in mijn shop te vinden is.


Nog steeds enorm blij met deze fauteuiltjes ooit gekocht op mp voor een leuke prijs.


Samen met die grote stoel (love seat) alle drie de stoelen waren nog helemaal nieuw, ze stonden in een enorme villa en de eigenaresse wilde na een half jaar weer eens wat anders dat is echt geluk hebben...


 
 
                                                                       liefs linda

34 opmerkingen:

  1. ik mistte je al een beetje ben een stille volger van je blog en woon zelf in Hoogland dat ligt vlakbij Amersfoort. Gelukkig dat het goed is afgelopen voor je vader, jeetje dan schrik je echt even en staat je werled op zn kop, begrijpelijk hoor !!! Leuk die veranderingen in je woonkamer !! groetjes, MAjella Hartong uit Hoogland een trouwe stille volger van je leuke woonblog !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa daar ben je weer!! Fijn dat je weer terug bent Linda, ik heb je mooie posten wel gemist hoor! Ik wist natuurlijk al langer wat er speelde en ik ben natuurlijk heel blij voor jullie met deze goeie uitkomst. Nog gefeliciteerd met je meisje, wat een prachtige taart had ze zeg! Hmm..

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. P.s: Je woonkamer staat er weer prachtig bij, stoere salontafel ook!

      Verwijderen
  3. Gelukkig ben je weer terug! Groetjes Carola van Vliet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, dat is zeker schrikken Linda. Gelukkig waren de lymfe klieren schoon.
    En nog gefeliciteerd met je dochtertje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je het bloggen weer hebt opgepakt. Gelukkig is met je vader weer alles goed. Dat is schrikken, he, als je hiermee wordt geconfronteerd? Ik weet er alles van, een jaartje geleden hetzelfde bij mijn man. Ook gelukkig alles goed.
    Nog proficiat met je dochter.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ook ik heb je gemist..en ben blij dat je er weer bent! en ook nog eens met zo,n verblijdende boodschap na veel zorgen en verdriet.... zoiets hakt er geweldig in...gefeli met je dochtertje:) lief!
    je kamer is echt heel gaaf, zie veel moois;-) mazzel zeg met die stoelen en loveseat, je ziet het je hebt altijd nog mensen die nog erger zijn dan wij, hahaha, jullie haard is ook echt heel apart, mooi weggewerkt met die deurtjes, kortom , mooie sfeerplaatjes, en hopelijk zie ik je weer op mn "nieuwe"oude blog...
    sfeer in landelijke stijl nummer 2
    vlg mij had jij je nog niet weer aangemeld...maar als t wel zo is dubbel sorry!!
    doei:) Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat wat schuiven met meubels kan doen; het is weer heel sfeervol. Maar nog beter het goede nieuws mbt je vader want wat zullen jullie geschrokken zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Linda wat fijn te horen dat alles oké is met je vader, dat moet zeker dubbel feest geweest zijn !! Héél begrijpelijk dat je ganse leven op zijn kop staat maar het voornaamste is dat alles goed is !!
    Wat een prachtige fauteuils heb je staan, daar heb je wel even geluk gehad,
    de opstelling vind ik héél gezellig...prachtige sfeerplaatjes , héél gezellig :-)
    fijne dag nog
    liefs
    Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Linda dat was even schrikken.
    Maar gelukkig is net nieuws weer goed.
    Gefeliciteerd met je dochtertje.
    En wat een mooi stoelen.
    Zulke mensen moeten er meer zijn.
    Goed voor ons.

    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat de uitslag goed was, dat is alles waard! Leuke verjaardagsfoto's..ja en je fauteuils zijn super! Geniet ervan.
    Groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn dat de uitslag goed was! Het is altijd moeilijk om weer het hele vertrouwen terug te krijgen, maar gelukkig blijft hij onder controle zodat je hopelijk elke keer de bevestiging krijgt dat het goed is. Je stoelen staan erg leuk zo! Wat een geluk dat je ze via marktplaats hebt gevonden! En dan als nieuw!

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat schrik je dan als de ziekte ineens zo dichtbij komt. Zo herkenbaar. Dan staat alles op een laag pitje. Maar fijn dat het beter met hem gaat. Ja dat is boffen met je stoelen ze zijn dan ook prachtig.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een goede gezondheid is één van de belangrijkste dingen in het leven. Vaak ervaar je dat pas wanneer je dichtbij met zoiets wordt geconfronteerd. Wat ontzettend fijn dat het bij je vader goed is afgelopen!! Dat mag inderdaad gevierd worden. Alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Ik wens jullie toe dat zij haar verjaardag nog lang in het bijzijn van opa mag vieren.

    Wat laat je mooie foto's zien, je hebt een prachtig interieur.

    Fijn dat je er weer bent!

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een geweldig nieuws zeg.....echt ik voel je blijheid....gelukkig maar.....mooi je kamer zo....maar toch even een vraagje waarom zitten er labeltjes aan je kaarsenhouders ..?....groetjes Ria en jog gefeliciteerd met je dochtertje ....x!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Welkom terug Linda, met dit fijne nieuws en nog van harte gefeliciteerd met je dochter!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Linda....welkom terug!
    Ik had je al gesproken. Gelukkig is alles goed nu en ik hoop dat je het leven weer een beetje op kan pakken.

    Je meubels staan mooi zo, prachtige stoelen en een mooid stoere sfeer in je woonkamer. Als je alles weer even andersom gooit, dan voelt het weer even of je iets nieuws hebt...geniet ervan en ook van je familie....daar sta je nu toch eerder bij stil.

    O ja...ook nog gefeliciteerd met jullie kleine meid!
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk dat je er weer bent! fijn voor jullie allemaal, dat je vader een goede uitslag kreeg.
    Van harte gefeliciteerd nog met jullie kleine meid, jullie zitten er weer gezellig bij zo!

    Liefs, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb zelf ook een aantal melanomen laten verwijderen, altijd weer even spannwnd. Goed onder controle blijven is het belangrijkste. Dubbel gefeliciteerd dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Linda,

    Welkom terug. Wij hebben jou ook gemist hoor.
    Fijn dat alles nu goed gaat.

    Lieve groetjes,
    Sanny

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Fijn dat je terug bent !!! Wat een prachtige woonkamer , ik ben helemaal weg van je schouw !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Je woonkamer is super mooi !!!!!!!!!!!!!!!
    Ik begrijp je 100% dat het de mooiste dag was van je leven, iedereen gezond en gelukkig met de kleine dingen in het leven.

    Groetjes Jilly en Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Welkom terug Linda en heel begrijpelijk dat alles na zo'n uitslag in een ander daglicht komt te staan! Fijn de goede berichten van nu.
    Prachtig je kamer,heel rustgevend. Langzaamaan weer genieten van datgene dat je graag doet....oh ja en nog gefeliciteerd!

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat erg linda.. Maar wat een fijn nieuws! Als het bij jou weer rustiger is zou ik graag langs willen komen, tijdje geleden hebben we contact gehad over de mail..

    Heel mooi je woonkamer!

    Liefs Lieke
    http://robust-posch-wonen.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een schrik. Ja, als je daarmee geconfronteerd wordt, liggen de prio's even ergens anders. Maar fijn dat je nu weer aan bloggen kunt denken. En aan een gezellige inrichting. Wat ziet het er leuk uit bij je.
    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat fijn dat je er weer bent!
    Wat een schrik wanneer je zoiets te horen krijgt! Wat komen er dan veel zorgen op je af hè!
    Gelukkig zijn er ook positieve berichten en dat is een felicitatie waard.....en nog wel een dubbele: ook gefeliciteerd met je dochter!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat erg Linda! Gelukkig zijn er verder geen uitzaaiingen, wat n geweldig nieuws! Ook nog gefeliciteerd met je dochter!
    Je kamer is zo ook weer gaaf!

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Goed te horen dat je vader een positieve uitslag heeft gekregen. Wat moet dit ontzettend spannend voor jullie zijn geweest. Mijn schoonzus heeft kort geleden hetzelfde meegemaakt. Daarom weet ik dat zoiets er behoorlijk inhakt.
    Je woonkamer ziet er super sfeervol uit!
    Fijne zondag. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een heerlijk nieuws voor je! Van harte en je huis is super gezellig en mooi!
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Linda, alles oké..dank voor je reactie, wel het is niet dat het bloggen me
    verveelt hoor, maar ik lees soms van andere blogster een kortere post met
    1 of max 2 onderwerpen en dat leest wel makelijk, hoef je ook geen 5x terug
    te scrollen om te zien of je niks gemist hebt....haha... dit wil ik eens proberen !
    Maar verder blog,lees en reageer ik nog altijd even graag als de eerste dag!
    héél fijn weekend alvast
    liefs
    Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  30. wat een goed nieuws voor jullie ... welkom terug ... je huis ziet er toppie uit geniet lekker van je gezinnetje ... fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  31. mooi blog, i zag u via andere bloggers..en probeer ook vaker
    te bezoeken...fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Supergezellig bij je en absoluut ook mijn ding, MP. Haal je de mooiste spullen vandaan.

    BeantwoordenVerwijderen