zaterdag 21 september 2013

eetkamer

Al 45 volgers echt zo leuk!!Wil wel graag mijn blog aanpassen want ik weet dat er veel meer kan maar ben totaal niet technisch dus daar moet ik mij even in gaan verdiepen. Hebben jullie ook zo'n zin in de herfst, voor mij echt de mooiste tijd van het jaar heerlijk om in huis weer alles gezellig te maken. Zoals jullie weten was ik een tijdje zoekende naar mijn stijl wilde toch wat meer de stoere industriele kant op maar ben er nu achter dat ik toch meer van het landelijke en de Kalkverf ben. Dus mijn huis is op dit moment erg leeg maar langzaam aan vind ik toch de spulletjes om het weer een geheel te maken, maar zoiets heeft tijd nodig. Doe alles stap voor stap ben nu bijna klaar met de eetkamer, de muren zijn geschilderd met carte colori kleur leisteen ben blij met het resultaat, de vensterbanken zijn vervangen voor Belgisch hardsteen wat een verschil zeg, en ik kan er nu ook eindelijk wat op zetten Nu staat er mooi houten paard en een oude lamp die ik bijna helemaal kaal geschuurd heb hij was een beetje gelig, als ik ergens een hekel aan heb is het de kleur geel vandaar. Ik denk wel dat ik nog op zoek ga naar een groter item voor in het raam. Op tafel een grote betonnen pot met.....berenklauw natuurlijk al vaak voorbij zien komen haha en een mooi antiek bord uit india. De muren zijn nog erg leeg maar krijg als het goed is volgende week mijn antieke(vintage)werkbank die komt dan tegen de muur achter de tafel wat daarop komt moet ik nog even over nadenken maar dat zal wel goed komen. Verder staat er nog een mega grote mand voor al het speelgoed. Nog even een vraagje aan jullie hoe krijg ik die foto's op mijn blog bovenaan, ik bedoel dus waar de naam van je blog staat. alvast bedankt! fijn weekend voor iedereen groetjes linda

11 opmerkingen:

  1. hallo Linda. Ik heb precies hetzelfde probleem. ben net deze week begonnen met bloggen maar die foto's lukken niet. Ik blijf zoeken en proberen met veel sacherijn(!) maar wanneer het mij lukt dan geef ik het door. Groet trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De herfst krijgt hier ook een hartelijk welkom. Ik ben gek op bessentakken, dadeltakken en andere decoraties die alleen in deze tijd van het jaar te koop zijn.
    Over de foto bovenaan : lukt het om in je dashboard naar 'indeling' te gaan? Volgens mij moet je dan klikken op ' gadget toevoegen' en dan op de knop ' afbeelding' klikken en een foto kiezen.
    Ik weet niet of het zo lukt, anders mag je me wel even mailen.
    Een fijne avond, liefs Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je muren zien er goed uit.
    Ja...soms moet je even zoeken, welke stijl het beste bij je past.
    Over je fototjes bovenaan je header kan ik je geen tips geven, ik krijg het zelf ook niet voor elkaar.

    Fijn Weekend,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, ik ben al zeker 2 jaar aan het bloggen en krijg het ook nog steeds niet voor elkaar. Je hebt al een lekker sfeertje thuis hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedoel je ongeveer zoals bij mij bovenaan ?
    Ik heb van 3 foto's eerst een collage gemaakt met photoscape (gedownload)en daar ook meteen de naam van mijn blog opgezet de foto toegevoegd aan mijn afbeeldingen , en dan heb ik gewoon bij indeling - kop en afbeelding kiezen gedaan ! Héél simpel eigenlijk als het dit is wat je bedoeld ! Succes !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige sfeer......mooi hoor!
    Vind je wanden ook zo super! Heb je hiervoor eerst de wanden helemaal glad gemaakt? Of waren ze dat al? Wij hebben hier licht structuur dus volgens mij moet dat eerst weg......zo'n werk.

    Fijne zondag

    Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er heel sfeervol uit Linda, en zo te lezen heb je al een tip gekregen van Martine, ik ben er ook niet zo goed in mijn man doet dat voor mij.

    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er gezellig uit! Voor wat betreft de header is de volgende site erg handig: http://homemade-tipsentrucs.blogspot.nl/search/label/Header%20maken (heeft mij enorm geholpen!).

    Groetjes, Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je bent al goed op weg hoor...ik vind het al een heerlijk sfeertje!!

    Fijne week!!

    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha ik heb het voor elkaar! Bovenaan mijn blog staan foto's!! Dankzij een vriendin die zelf een blog (purperpol) heeft. Ik vroeg hoe ze dat gedaan had maar eigenlijk wist ze dat zelf niet meer dus kan ik je, zoals beloofd, niet uitleggen hoe je die foto's bovenaan je blog krijgt. Sorry.Je blog ziet er trouwens leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik kende je blog nog niet, maar heb me gelijk aangemeld. Ziet er leuk uit; welkom!
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen