zaterdag 31 augustus 2013

MODE!!!

Ik heb helaas niet alleen een enorme passie voor wonen maar ook voor mode, kan ook niet anders ik werk namelijk in de kleding. Dus toen wij vorig jaar gingen verbouwen was mijn droom dan ook een mooie inloopkast hij is gewoon van de Ikea daardoor kan ik steeds weer dingen veranderen of bijkopen het begint nu echt een beetje op een winkeltje te lijken. Ik heb inmiddels mijn winter garderobe weer uitgezocht en de zomer items weer opgeruimd, dit is misschien een beetje vroeg maar over twee weken mogen wij in de winkel geen zomerkleding meer aan. Ik koop eigenlijk alleen maar kleding op mijn werk het nadeel is wel dat het vaak dure merken zijn, dus ik koop niet meer zoveel maar wel erg mooie dingen die lang meegaan en dan ben ik ieder jaar weer blij als ik het weer aankan. Mijn nieuwe aanwinsten voor jet najaar zijn een mooie trui van marc cain met slierten op de rug en een prachtig oud roze vest van josephine&co en niet te vergeten het bontje van echte veren een beetje over de top maar daar vind ik juist leuk. Drie jaar geleden mijn eerste louis vuitton gekocht eerst lang voor gespaard maar nog steeds erg blij mee, ik zie zoiets als een investering haha het blijft altijd zijn waarde houden en later is de tas voor mijn dochter Donna. Volgende keer schrijf ik weer over mijn huis natuurlijk maar ik dacht dit is ook wel een keer leuk. fijn weekend allemaal groetjes linda

11 opmerkingen:

  1. Oh, wat een geweldige kast voor al je mooie kleding! gaaf dat je ook in de mode werkt, en knap dat je kunt kiezen uit al die mooie kleding die je dan verkoopt. Ik ben echt een kneus wat dat betreft... zeeuwse zuinigheid en eeuwige twijfel wel leuk niet leuk, maar als je dan iets duurs koopt doe je er vaak veel langer mee.

    Fijn weekend, groeten Judith.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij Ikea hebben ze zeker mooi kleding kasten, ik sta er ook wel eens naar te kijken, maar ja...ik heb vaste kasten, dus geen plaats.
    jij loopt ook op hakken...ik loop altijd op hakken, kan geen platte schoenen meer lang aan, want dan gaan m'n kuiten pijn doen.
    Maar dat je over twee weken al winterkleding aan moet (ik moet er nog even niet aan denken) maar je moet natuurlijk de nieuwe collectie laten zien...

    Fijn Weekend,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig je inloopkast ,zo heb je een beetje je eigen winkeltje :)
    Fijn weekend
    Groetjes Amy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je ook in de mode werkt! Ik ben ook zo gek op mode :-). De inloopkast is heel mooi ingedeeld! Onze inloopkast is momenteel ook van ikea, echter is onze ruimte niet optimaal benut. Mijn droom is een op maat gemaakte kast, maar voorlopig blijft het bij dromen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw mooi. Wij hebben een slaapkamer over en daar staan nu wat oude kledingkasten. Wij willen nog een mooie kledingkast daar hebben staan, het wordt echt een soort van walking closet....ga dus ook maar eens bij de Ikea kijken.
    Vind deze kast erg mooi.
    Lieve groet,
    Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi je inloopkast! Helaas ben ik veel te rommelig om mijn kast zo netjes geordend te houden, vandaar dat wij een dichte kast hebben. Ik ben ook gek op mode.. Heerlijk om er mee bezig te zijn. Ik vind het leuk om wat duurdere items met lowbudget merken te mixen. Op mijn wishlist staat al enige jaren de chanel 2.55, maar dat zal ook nog heel wat jaren gaan duren voordat ik die in mijn bezit heb hihi. Maar ooit...

    Groetjes, Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooooh, die inloopkast had ik ook en wat was ik er blij mee. Tot onze oudste dochter niet meer op zolder wilde slapen en we maar geruild hebben van kamer. Het enige wat ik nog steeds mis, is die inloopkast.
    Wat een mooie kleding heb je gekocht.
    En Louis Vuitton mag bij mij ook wel in de kast hoor hi hi hi.of een Chanel :)
    Een fijne dag, liefs Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier ook Ikea kasten, maar in die van jou zou ik wel even kunnen winkelen ;) Je vest van JC is ook mooi ;mijn kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is mooi maar donker geïnspireerd! Voor lichtere inloopkast ideeën kan je eens een kijkje nemen op http://dressaway.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben helemaal gek van je roze vest; heb je misschien een artikelnr? Hoe lang is het vest?
    Hoop van je te horen.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk hé sparen voor een Louistje..... doe ik ook,
    nog nooit geen spijt gehad ..... gelukkig !!!!
    lieve groeten
    kathy
    housebythewaterhole

    BeantwoordenVerwijderen