woensdag 19 februari 2014

KRANS

Sorry dat ik de laatste tijd weinig reageer op jullie posts ben zo druk met mijn werk en met de verkoop van de poeren, bankjes, rammen, balusters enz in mijn shop gaat het ook super, dus kom gewoon tijd tekort. Helemaal niet erg, alleen maar leuk natuurlijk maar dat is de reden dat ik dus soms geen reactie achterlaat.

Afgelopen weekend even lekker weg geweest met twee vriendinnen naar Deventer was erg leuk en gezellig en wat een hotelkamer gewoon een compleet appartement heel luxe. Heerlijk wandelen, winkelen, lunchen en natuurlijk heel veel gelachen. Zondag middag binnendoor weer naar huis gereden en onderweg nog even koffie gedronken bij landgoed Staverden wat een mooie omgeving daar, nog nooit geweest soms vergeet je even hoe mooi Nederland is

Heerlijk om weer thuis te zijn ik dacht een lekker rustig middagje op de bank...... maar dat liep anders. Werd namelijk enorm geinspireerd  door het blog van Marjonel-marjonel.blogspot.nl
En ja als ik iets in mijn hoofd heb.....Dus hup weer in de auto naar het tuincentrum.

 
 

 
Mooi geworden en staat heel gezellig bedankt voor de tip Marjonel!
 
 
Ik heb nog drie kleine balusters, 1 bruine ram en drie soorten bankjes in de
verkoop als je zin hebt kijk nog even in mijn shop:
 
liefs linda

zaterdag 1 februari 2014

Inkoop

Gister zo'n leuke dag gehad met mijn moeder samen op zoek naar leuke en stoere spullen voor de verkoop. We gingen al vroeg op pad gelukkig geen file.....even koffie drinken bij het tankstation en hup weer verder.
Wel gezellig om dit samen te doen want om half Nederland in je eentje door te crossen is natuurlijk niet gezellig. En wat zijn we geslaagd echt geweldige stoere, sobere, robuuste items gevonden.
De auto afgeladen vol moeders zelfs met een mega doos op schoot haha want ja die mooie stolp vond ik toch ook wel geweldig.
Vandaag hele huis weer verbouwd overal staan weer bankjes, poeren, rammen en natuurlijk niet te vergeten de geweldige balusters ik vind ze top vandaar dat ik er gelijk een hoop heb ingekocht, inmiddels ook al twee verkocht.

 
 
Kijk voor de overige spullen even op mijn verkoopblog: stoerenrobuustshop.blogspot.com
 
Ik wil ook nog even nieuwe volgers en bloggers welkom heten!
Het wordt alleen maar gezelliger. En leuk dat iedereen zo enthousiast heeft gereageerd op mijn vorige post.
 
fijn weekend allemaal!!!
 
liefs linda